Étlap


FŐÉTELEK  
   
Szarvasgombás burgonyapralinék spárga-velutéval, padlizsánnal (vega)
 A C G 
 3.250 Ft


Bőrén sült lazacpisztráng turbolyás karalábéval, citrusos hollandival
 C D G 
4.950 Ft

 
Baccalao" tőkehal spanyol ihletésű paprikás krumplival, sáfránymártással
 D
5.650 Ft
   
Rózsaszín kacsamell Eper-Rebarbara" variációval, gorgonzolás
schupf nudlival
 A C G 
 4.590 Ft
   
Tanyasi csirke kétféleképpen: combja ötfűszerrel, melle parmezános
kéregben, zsenge tavaszi répákkal
 G   
 3.550 Ft
   
Ropogós kacsacomb, hozzá krémes zöldborsó-rizottó kacsaszívvel,
citromnádas jus-vel
 G 
 4.690 Ft
   
Kemencés báránysült tejszínes baby spenóttal, fokhagymás
konfitált burgonyával
 
  4.590 Ft
   
Szaftos mangalica préselve, zsenge gyökérzöldségekkel, gombákkal
 G 
  3.750 Ft
   
Serpenyőzött Rántotthús" aranypecsenyéből, sült salátaszívvel,
medvehagymás püré-vel

 A C G 
 3.620 Ft
   
Vajban sült borjú bécsi petrezselymes burgonyával, friss salátával
 A C 
 4.890 Ft
   
Bélszíncsíkok pappardelle tésztával, szarvasgombás libamájmártással,
Grana Padano sajttal
 A C G   
 5.380 Ft
   
RIB-EYE " steak tormás káposztasalátával, fűszeres cheddárral,
sült burgonyával

 
 6.980 Ft
   
Szarvasgerinc cseresznyével, vöröskáposzta-krémmel,
töltött brick tésztával

 A C G   
 6.980 Ft
   


DESSZERTEK  
   
Valrhona csokoládé epervariációval, tonkababbal
 A C G 
 2.450 Ft
   
Mandulás fehér ganache, nugát és passió gyümölcs mousse-szal
 A C G H 
1.850 Ft
   
Kókusztejes tápióka puding málnával és karamellel (vegán)

1.890 Ft
  
SAJTOK  
   
Érlelt sajtválogatás házi lekvárokkal, gyümölcsökkel
 G 
 2.400 Ft










HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu