Gourmet Fesztivál 2014
A 2014-es Gourmet Fesztivál főszereplője: A RAKOTT KRUMPLI (kb. 30 felvonásban). A résztvevő kiállítóknak és séfeknek köszönhetően legalább ennyiféle verziót kóstolhatunk meg május 30 és június 1. között a Millenáris Parkban.
Éttermünk ajánlata:

Kecskesajtos sültpaprika gazpacho, érlelt padlizsánnal

Ropogós mangalicapofa és toka, "rakott burgonya" taggiesca emulzió

Bodzás sült túró, rebarbara, fehér ganache
Minden kedves látogatónknak kellemes kikapcsolódást
és jó étvágyat kívánunk!
Horváth Szilveszter és Csapata
A 2014-es Gourmet Fesztivál főszereplője: A RAKOTT KRUMPLI (kb. 30 felvonásban). A résztvevő kiállítóknak és séfeknek köszönhetően legalább ennyiféle verziót kóstolhatunk meg május 30 és június 1. között a Millenáris Parkban.
Éttermünk ajánlata:

Kecskesajtos sültpaprika gazpacho, érlelt padlizsánnal

Ropogós mangalicapofa és toka, "rakott burgonya" taggiesca emulzió

Bodzás sült túró, rebarbara, fehér ganache
Minden kedves látogatónknak kellemes kikapcsolódást
és jó étvágyat kívánunk!
Horváth Szilveszter és Csapata