ALMA NAPOK
A LAMAREDÁBAN
2023. október 13-15. 
 

ELŐÉTEL | STARTER
 
Libamájas-almás boudin noir, zöldborsos mustármártás,
savanyított zöldségek, vajon pirított sourdough kenyérrel
Boudin noir with foie gras and apple, green peppercorn mustard sauce,
pickled vegetables and sourdough bread toasted with butter
6.980 Ft
   
FŐÉTELEK | MAIN COURSES
 
Füstölt tőkehal lion, zöldalmás chowder,
kecskesajtos zöldborsós tortellini
Smoked cod in green apple chowder,
tortellini with goat cheese and green peas

 6.960 Ft

 
Ropogósra sütött kacsacomb, sütőtökös-almás rétes,
vöröskáposztakrém, calvadosszal készült mártás
Crispy roast duck leg, pumpkin and apple strudel,
cream of red cabbage, calvados sauce

  7.650 Ft
   
DESSZERT | DESSERT
 
Tarte tatin – fordított almatorta fahéjas fagylalttal
Tarte tatin – upside-down apple cake with cinnamon ice cream
2.870 Ft
 

ASZTALFOGLALÁS:
LAMAREDA ÉTTEREM ÉS BISZTRÓ
9022 Győr, Apáca utca 4.
Mobil: +36 20 910 10 99 Telefon: +36 96 510-982
E-mail:info@lamareda.hu
  


 








HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Vega / Vegán
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató