Dining Guide Étteremkalauz 2012
LA MARÉDA |
11.5 |
A Kuster-házként ismert, közel 300 éves épületben található
vendéglő séfje, Horváth Szilveszter, régóta kimagasló szereplője a
Hagyomány és Evolúció gasztronómiai versenyeknek, sőt idén meg is
nyerte.
A három terem berendezése túlburjánzó, de hamar kiderül, miért is jó dolog akár Budapestről is leautózni. Szívélyesek a felszolgálók, az étlapon hagyományos fogások és ízek, átformált és újraértelmezett verziói, és elfogadható ár-érték arányú a napi ajánlat.
A három terem berendezése túlburjánzó, de hamar kiderül, miért is jó dolog akár Budapestről is leautózni. Szívélyesek a felszolgálók, az étlapon hagyományos fogások és ízek, átformált és újraértelmezett verziói, és elfogadható ár-érték arányú a napi ajánlat.
![]() |
Az étterem személyisége, hangulata, a környezet: Eklektikus, túldíszített, egy szép, középkori és klasszicista elemekkel rendelkező épületben. Menü: Sokrétű, gazdag, igényes. Kiszolgálás, szerviz: Magas szakmai színvonalú |
Ropogós malaccsülköt várunk egészben,
vajas burgonyapürével, balzsamos káposztával.
A kiérkező, kis csülök elragadó, mintha most készült volna,
pedig valószínűleg konfitáló zsírjában várta,
hogy néhány perces "ropogósítás" révén elbűvöljön bennünket.
Hát meg is tette!

vajas burgonyapürével, balzsamos káposztával.
A kiérkező, kis csülök elragadó, mintha most készült volna,
pedig valószínűleg konfitáló zsírjában várta,
hogy néhány perces "ropogósítás" révén elbűvöljön bennünket.
Hát meg is tette!
