Hagyomány és Evolúció 2010

A 2010. február 21-én a Gerbeaud dísztermében megrendezett III. Hagyomány és Evolúció csúcsgasztronómiai verseny döntőjében Horváth Szilveszter, a La Maréda Chef-je, az előkelő második helyezést érte el.

ÉTELEI:



Tanyasi csirkemell májával és füstölt osztrigája halványított cikóriával, céklával marinált feketegyökér, medvehagyma-desztillátum



Rakott combja meleg zellersalátával, paprikás csirke és burgonya konfit

KÉPGALÉRIA

További információk az alábbi linkeken:


- Az eredmények
- A versenyzők
- A zsűri
- A döntő
- Az első 12 versenyző a főzés sorrendjében
- A döntő
- Első napi ízelítő




HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató