Hagyomány és Evolúció döntő 2012

Vasárnap véget ért a IV. Hagyomány és Evolúció, a verseny döntőjében tizenhárom szakács szerepelt.

Főtémák: ponty és jérce.

A verseny győztese, Horváth Szilveszter lett, aki mindkét kategóriában az első helyre került - a hal esetében minden egyes zsűritag neki adta a legjobb értékelést. A szárnyasnál Fodor Sándor is szerzett két első helyet.

Az első hely a haltányérnál átlagosan 17 pontot (!), a szárnyasnál 15-16 pontot jelentett a 20 pontos skálán.

A díjazottak:

I. helyezett: Horváth Szilveszter, a győri La Maréda konyhafőnöke
II. helyezett: Fodor Sándor, Onyx Étterem
III. helyezett: Galgóczi Gábor, Onyx Étterem
IV. helyezett: Barhó Szabolcs, Borkonyha
V. helyezett: Moórné Somogyi Veronika, Kakas Étterem
VI. helyezett: Győrffy Árpád, Arany Kaviár



SZILVESZTER VERSENYTÁNYÉRJAI:

Kövesztett pontyderék, csavart haltej céklával, zelleremulzió



Tanyasi csirke csicsókás hurkával, ecetes szilvasalátával


(Fotók: Bakcsy Árpád)
Forrás és további részletek: Bűvösszakács











HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu