Hagyomány és Evolúció döntő 2012
Vasárnap véget ért a IV. Hagyomány és Evolúció, a verseny döntőjében tizenhárom szakács szerepelt.
Főtémák: ponty és jérce.
A verseny győztese, Horváth Szilveszter lett, aki mindkét kategóriában az első helyre került - a hal esetében
minden egyes zsűritag neki adta a legjobb értékelést. A szárnyasnál
Fodor Sándor is szerzett két első helyet.
Az első hely a haltányérnál átlagosan 17 pontot (!), a szárnyasnál 15-16 pontot jelentett a 20 pontos skálán.
A díjazottak:
I. helyezett: Horváth Szilveszter, a győri La Maréda konyhafőnöke
II. helyezett: Fodor Sándor, Onyx Étterem
III. helyezett: Galgóczi Gábor, Onyx Étterem
IV. helyezett: Barhó Szabolcs, Borkonyha
V. helyezett: Moórné Somogyi Veronika, Kakas Étterem
VI. helyezett: Győrffy Árpád, Arany Kaviár

SZILVESZTER VERSENYTÁNYÉRJAI:
Kövesztett pontyderék, csavart haltej céklával, zelleremulzió

Tanyasi csirke csicsókás hurkával, ecetes szilvasalátával

(Fotók: Bakcsy Árpád)
Forrás és további részletek: Bűvösszakács
