Laposa borvacsora

Ismét borvacsora a La Marédában, a Laposa pincészet legjobb boraival, amelyeket bemutat Laposa Bence borász.

Időpont: 2011. március 04., péntek, 19 óra

Aperetife
Badacsonyi Friss (Olaszrizling)

Első induló fogás
- Libamáj stracciatella
- Fekete tőkehal kandírozott citrommal
- Bivaly mozzarella, enyhén aszalt sherry
  paradicsommal,"Pedro Ximenez" parfümmel
Badacsonyi Olaszrizling 2008


Második induló fogás
- Pisztráng csavarva, Grana Padano sajttal pirítva
- Juhfark Buerre Blank, zöldségtextúrák
Nagy-Somlói Juhfark 2008

Első főfogás
- Malac rizottó a tavasz első gombáival, császárral,
  karajjal, zöldborsó velutéval
Badacsonyi Kéknyelű 2008

Második főfogás
- Borjúcsülök-terrin- és rózsaszín lapockája vajas
  jus-vel, édesburgonya gnocchi és négyféle bab
Badacsonyi Szürkebarát 2008

Desszert
- Krémes mascarpone alexander körte lekvárral
- Tarte tatin pálmasziruppal
- Carnaroli rizsbrülée pirítva
Nagy-Somlói Hárslevelű 2008

A MENÜSOR ÁRA BOROKKAL: 7.990 Ft

Asztalfoglalás:


La Maréda Étterem
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510 982
Fax: +36 96 510 589
e-mail: info@lamareda.hu



HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató