Figula borvacsora a LAMAREDA étteremben

Időpont: 2014. november 28., 19.00 óra
Az est házigazdája: ifj. Figula Mihály borász, a Figula Pincészet tulajdonosa.

A MENÜ és a BOROK:

Üdvözlet a konyhából
ZENIT 2014

Frissen sózott norvég lazac
(csicsóka saláta, chorizo, kalamata olíva)
OLASZRIZLING 2013

Tanyasi jérce szűz pármai sonkahálóban
(szarvasgomba, fávabab rizottó, sárga aszalt paradicsom)
PINOT GRIS 2012

Malac kétféleképpen: Rozmaringos pofa és borókás szűz
(paszternák, beluga lencse, diós-zeller pesztó)
7 HA 2013

Kacsa pácolt májával
(sóban sült cékla, öt fűszeres nudli, gesztenye)
3 VÖRÖS CUVÉE 2012

Keserű csokoládé variációk
(aszalt gyümölcsök, szezám, cikória)
ÖREGHEGY CABERNET SAUVIGNON 2012

A menü ára borokkal: 11.800 Ft/fő



ASZTALFOGLALÁS:
LAMAREDA Étterem és Bisztró 9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu













HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu