HEIMANN BORVACSORA A LAMAREDABAN

Az őszi szezon első borvacsorája a LAMAREDA Étteremben

A borvacsora időpontja:

2017. október 13., 19:00 óra.

MENÜ ÉS A BOROK:
 
A konyha üdvözlete

ROSÉ 2016

Marinált kacsamáj redukált borzselében,
sárgabarack mustárral, szőlőmag brióssal

VIOGNIER 2016

Füstölt vöröstonhal carpaccio, bugyantott
biótojással, fekete földdel

SXRD 2016

Süldő oldalas Wonton tésztában és kacsa hurka,
fermentált káposztával, paszternákkal

KADARKA 2016

Black Angus tournedos sült céklával,
hagyma konfit, fehér polenta

BIKAVÉR 2014

Valrhona csokoládé, kávés bisquit,
csokoládés namelaka, fűszeres szilva

BARBÁR  2013

A menü ára borokkal:
14.470 Ft/fő


Megkérjük kedves vendégeinket, hogy jelentkezéskor
3.000 Ft foglalót szíveskedjenek befizetni, amit
a fogyasztásból természetesen levonunk.



ASZTALFOGLALÁS:

LAMAREDA ÉTTEREM ÉS BISZTRÓ
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu











HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu