HEIMANN BORVACSORA A LAMAREDABAN
Az őszi szezon első borvacsorája a LAMAREDA Étteremben
A borvacsora időpontja:
2017. október 13., 19:00 óra.
MENÜ ÉS A BOROK:
A konyha üdvözlete
ROSÉ 2016
Marinált kacsamáj redukált borzselében,
sárgabarack mustárral, szőlőmag brióssal
VIOGNIER 2016
Füstölt vöröstonhal carpaccio, bugyantott
biótojással, fekete földdel
SXRD 2016
Süldő oldalas Wonton tésztában és kacsa hurka,
fermentált káposztával, paszternákkal
KADARKA 2016
Black Angus tournedos sült céklával,
hagyma konfit, fehér polenta
BIKAVÉR 2014
Valrhona csokoládé, kávés bisquit,
csokoládés namelaka, fűszeres szilva
BARBÁR 2013
A menü ára borokkal: 
14.470 Ft/fő
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy jelentkezéskor
3.000 Ft foglalót szíveskedjenek befizetni, amit
a fogyasztásból természetesen levonunk.
ASZTALFOGLALÁS:
LAMAREDA ÉTTEREM ÉS BISZTRÓ
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu


A borvacsora időpontja:
2017. október 13., 19:00 óra.
MENÜ ÉS A BOROK:
A konyha üdvözlete
ROSÉ 2016
Marinált kacsamáj redukált borzselében,
sárgabarack mustárral, szőlőmag brióssal
VIOGNIER 2016
Füstölt vöröstonhal carpaccio, bugyantott
biótojással, fekete földdel
SXRD 2016
Süldő oldalas Wonton tésztában és kacsa hurka,
fermentált káposztával, paszternákkal
KADARKA 2016
Black Angus tournedos sült céklával,
hagyma konfit, fehér polenta
BIKAVÉR 2014
Valrhona csokoládé, kávés bisquit,
csokoládés namelaka, fűszeres szilva
BARBÁR 2013
A menü ára borokkal:

14.470 Ft/fő
Megkérjük kedves vendégeinket, hogy jelentkezéskor
3.000 Ft foglalót szíveskedjenek befizetni, amit
a fogyasztásból természetesen levonunk.
ASZTALFOGLALÁS:
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu
