LÉGLI OTTÓ BORVACSORA

Az idei esztendő első borvacsoráját 2018. február 23-án,
pénteken, 19 órakor rendezzük LÉGLI OTTÓVAL és boraival.

MENÜ ÉS A BOROK:

Konyha üdvözlete
Légli Pezsgő Villa Boclar, 2013 (48 hónapos)

Első fogás
Libamáj Royal bazsalikomos zöldalmával, mandula szivaccsal
LÉGLI 333, 2017

Második fogás
Csavart pisztrángfilé medvehagyma sabayonnal, feketegyökérrel
LÉGLI János-hegy Sauvignon Blanc, 2016

Első főfogás
Lassan készült borjú cikóriával, gomba variációval
LÉGLI Landord, 2015 (Chardonnay)

Második főfogás
Kacsa torchon és mangalica krémes padlizsánnal, színes, marinált hagymákkal
LÉGLI Pinot Noir, 2015

Desszert
Mascarponés mille feullie gyömbéres körtével, kafir lime fagylalttal
LÉGLI Gesztenyés Riesling, 2015 (Dél-Balaton)

Petit Four

Digestiv
 
A menü ára borokkal: 16.800 Ft/fő


  A borok kóstolási mennyisége fajtánként 1,2 dl.
Helyfoglaláskor, vendégenként 5.000 Ft foglalót kérünk befizetni,
vagy a 14100275-86260649-03000000 számú számlánkra átutalni
„Légli borvacsora foglaló 2018" megjegyzéssel.

ASZTALFOGLALÁS:
LAMAREDA ÉTTEREM ÉS BISZTRÓ
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu










HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
Mobil: +36 30 507 0524
E-mail: info@lamareda.hu