GÁL TIBOR BORVACSORA

A borvacsora időpontja:
2016. március 25., 19:30 óra.

MENÜ ÉS A BOROK:
 
Fogas-rák terrine
/vargánya, retek, fekete tuille/ 
Gál Tibor Egri Csillag 2014

Langyos borjú-carpaccio
/risotto, medvehagyma, parmezán velouté/
Gál Tibor Fúzió 2013

Sűrű halászlé
/töltött házitészta, harcsa, érlelt zöldségek/
Gál Tibor Kadarka 2013

Kacsasült „Boston"

/Kacsamáj, vajas tészta, szarvasgomba jus/
Gál Tibor Egri Bikavér Selection 2012

Keserű belga csokoládé
/áfonya, fekete föld, karamella/
Gál Tibor Egri Bikavér „Titi" 2013

A menü ára borokkal:
12.500 Ft/fő


ASZTALFOGLALÁS:
LAMAREDA ÉTTEREM ÉS BISZTRÓ
9021 Győr, Apáca utca 4.
Telefon: +36 96 510-982, Telefon/Fax: +36 96 510-989
E-mail: info@lamareda.hu












HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu