Minősítések, díjak

Megjelent a 2017-es Gault&Millau étteremkalauz, melynek értékelése alapján éttermünk ismét „egy szakácssapkát”, 14 pontot szerezve, továbbra is Győr és környéke legjobb étterme!

A Dining Guide étteremkalauz 2014-es értékelése alapján éttermünk 13,5 pontot szerzett, ezzel bekerült a 100 LEGJOBB MAGYAR ÉTTEREM közé.

Népszabadság 2014 TOP50 Megfizethető étterem A Népszabadság TOP50 értékelési szempontjai között nemcsak az alapanyagok minősége, a szakszerű elkészítés, az ízek összhangja, hanem a kreativitás és a szakácsművészet hagyományaink megőrzése és megújítása is szerepelt.

Szabó László étteremtulajdonos a Chaine des Rotisseurs, Maitre de Table Restaurateur cím viselésére jogosult. A világ legrégibb gasztronómiai egyesületének magyarországi szervezete a „Chaîne des Rôtisseurs”, melynek elsődleges célja a minőség megtartása, a konyhaművészet és a vendéglátás népszerűsítése.

Éttermünk 2006-ban elnyerte, és azóta használhatja a Magyar Turizmus Minőségi Díját, mely garantálja a megbízható, kiváló minőségű szolgáltatást. A díjat az EU tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete az európai minőségi szabályok figyelembevételével akkreditálta, és a minőségi szolgáltatások elismeréseként 2Q-ra minősítette.
Éttermünk részt vesz a Modern Magyar Konyha programban, különleges figyelmet fordítva az egészségesebb táplálkozásra, a magas minőségű alapanyagokra, az ételek elkészítésének új, modern technológiájára és a tálalás megújítására. Az irányzat a klasszikus magyar konyhaművészet megújítását tűzi ki célul a magyar gasztronómia jellegzetességeinek megtartása mellett.