Desszert borok


Bolyki Meta Téma Hárslevelű (második szüret)

2013

Eger
6 650 Ft
/ 0,5 l

A pince első grand superior fehérbora, 60 gramm maradékcukorral, magas alkohollal és extrakttal. Nagy élmény: fűszeres, virágos, sárgabarackos és mézes illatban és ízben egyaránt. 6 hónap hordós és 6 hónap palackos érlelés.


N.A.G. Diós Sárgamuskotály
2011/2012

Gyöngyöstarján
11 150 Ft
/ 0,5 l

A gyöngyöstarjáni Diós-dűlő érett muskotálya öreg tökéktől szüretelve, hordóban, spontán erjesztve és az erjedést követően kizárólag palackban érlelve. 129 gramm természetes maradék cukor tartalmával, izgalmas, aszalt barackos, körtés, citrusos illat és íz.


Royal Tokaj Cuvée

2014/2015

Tokaj
6 000 Ft
/ 0,5 l       1 200 Ft / 0,1 l

Hárslevelű, furmint és sárgamuskotály házasságából készült édes bor késői szüretből, olyan évjáratból, amelyet édes borban sokáig emlegetni fogunk. Életteli, jó savú, közepes testű tétel. Sok-sok gyümölcs és a botritisz finom gombás, fűszeres jegyei.


Demeter Zoltán Birtokbor Édes

2014

Tokaj
7 950 Ft
/ 0,5 l

Lazább szerkezet, finom édesség, zamatos gyümölcsök, kenyérhéj és zöldfűszerek. Szép érettség, finesz, az érett és töppedt szemek mellett 60-70%-os aszúarány. Könnyedebb, mint a ’13-as testvére.


Oremus 3 Puttonyos Aszú

2010

Tolcsva/Tokaj-Hegyalja
10 950 Ft
/ 0,5 l

Édes boros évjárat izgalmas, sokízű, fűszeres aszúja 111 gramm természetes maradék cukorral és vagány savgerinccel. Birses, sárgabarackos illata és íze finom zöldfűszerekkel és enyhe tölggyel egészül ki.


SZEPSY 6 Puttonyos Aszú
2008

Mád/Tokaj-Hegyalja
36 500 Ft
/ 0,5 l

Furmint, hárslevelű és sárga muskotály különleges házasítása, öreg tőkékről szüretelve. Hordóban, spontán erjedt, majd 300 literes hordóban három évig érett tökéletesre. 206 gramm természetes maradék cukor és 8,5 gramm sav finom egyensúlya. A nagy tokaji aszú archetípusa – elegáns, gazdag, sokrétegű és hihetetlenül hosszú ízű.












HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510-982
Telefon/Fax: +36 96 510-989
Mobil: +36 30 50 70 524
E-mail: info@lamareda.hu