Desszert borok


NAG Diós Sárgamuskotály

2012

Gyöngyöstarján
9.900 Ft
/ 0,5 l

A gyöngyöstarjáni Diós-dűlő érett muskotálya öreg tökéktől szüretelve, hordóban, spontán erjesztve és az erjedést követően kizárólag palackban érlelve. 129 gramm természetes maradék cukor tartalmával, izgalmas, aszalt barackos, körtés, citrusos illat és íz. Hihetetlen sav-cukor egyensúly, sokrétegű, zamatos.


Royal Tokaj Cuvée
2014/2015

Tokaj
7.500 Ft
/ 0,5 l       1.500 Ft / 0,1 l

Hat tokaji fajta késői szüretből, rövid hordós és tartályos érleléssel a frissesség és gyümölcsösség megtartásáért. Gazdag illat, körte, mézeskalács, birs és menta. Friss íz, kis mézesség, csaknem 100 gramm természetes maradékcukor és élénk sav szép egyensúlyban.


Oremus 3 Puttonyos Aszú
2012

Tolcsva/Tokaj-Hegyalja
12.000 Ft
/ 0,5 l

9 dűlő, öt fajta, megszámlálhatatlanul sok kézi szüret. 115 gramm természetes maradék cukor, szép, érett savak, sok-sok erdei méz, körte, sárgabarack és hársvirág. Hosszú és elegáns.


SZEPSY 6 Puttonyos Aszú
2009 /2013

Mád/Tokaj-Hegyalja
41.900 Ft
/ 0,5 l

Furmint, hárslevelű és sárga muskotály különleges házasítása, öreg tőkékről szüretelve. Hordóban, spontán erjedt, majd 300 literes hordóban három évig érett
tökéletesre. A nagy tokaji aszú archetípusa – elegáns, gazdag, sokrétegű és hihetetlenül hosszú ízű.












HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9021 Győr, Apáca u. 4.
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
Mobil: +36 30 507 0524
E-mail: info@lamareda.hu