Kisalföldi Presztízs-díj

A LAMAREDA étterem Az év kisvállalkozása

A Kisalföldi Presztízs-díj alapítása óta közel száz vállalkozót és vállalkozást ismert el, idén 19. alkalommal tüntetik ki a legjobbakat.

A díj tizennyolc évvel ezelőtt a Győr-Moson Sopron megye meghatározó nagyvállalatait, az iparkamarát, majd a Széchenyi Egyetemet összefogva, a Kisalföld alapítói gondolatával és média hátterével az egyik legjelentősebb elismerés jött létre.

A vírusveszély miatt a díjak ezúttal rendhagyó módon, „házhoz szállítással” jutnak el a címzettekhez.
 
Az első Presztízs-díj különös módon éppen azon a napon talált gazdára, amelyiken az díjazott helyen is megkezdődött a kiszállítás. Szerdán [2020. december 2., a szerk.] a győri LAMAREDA Étteremben ünnepélyes keretek között „Az év kisvállalkozása” díj talált gazdára.

Az eseményen részt vett Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Fábián György, a Kisalföldi Presztízs Díj kuratóriumának titkára. A díjat az étterem vezetője, Szabó László vette át.


A ceremóniát Jávorkai Sándor hegedűművész és Jávorkai Ádám csellóművész muzsikája vezette föl, majd Pintér-Péntek Imre, az iparkamara elnöke méltatta az éttermet, mint a megye kiemelkedő kisvállalkozását. Az elnök külön kiemelte, hogy a LAMAREDA példát mutatva a jelenlegi, legnehezebb időkben is helytáll. Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő a díjazott múltját, azt a megtett utat méltatta, amely a vállalkozást mára az ország tíz legjobb vidéki étterme közé emelte.

Ezt követően Szabó László, a LAMAREDA étterem tulajdonosa átvette az év kisvállalkozásának járó Presztízs-díjat. A vezető elsősorban családjának, kollégáinak, a séfnek, a felszolgálóknak és a vendégeknek köszönte meg a rangos és megtisztelő elismerést.


– A kezdetektől mi gondoskodtunk a Presztízs-gálák vendéglátásáról és gyakran álmodtam róla, hogy egyszer mi is a díjazottak között lehetünk – mondta Szabó László. – Amikor a LAMAREDÁT megnyitottuk, fontosnak tartottam, hogy a szép belvárost egy magas színvonalú hellyel gazdagítsuk, amire minden győri büszke lehet.

Jövőbeni terveiről kérdezve a tulajdonos elárulta, hogy az étterem új étlappal tegnap kezdte meg az ételkiszállítást, tavasszal pedig grillterasszal bővülhet a hely.

– Ötven éve vagyunk a vendéglátásban, mindig komolyan vettük a munkát. Magasra tettük a mércét, sosem értük be félmegoldásokkal – jegyezte meg a Presztízs-díjas LAMAREDA étterem vezetője.

Forrás: Kisalföld.hu
HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Vega / Vegán
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató