A Chef és a konyha

Horváth Szilveszter

A magyar és a mediterrán konyha ötvözésével elkészített kreatív ételeink megálmodója Horváth Szilveszter, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal rendelkező Executive Chef.

Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális  ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök  ízeit.

A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.


„Gyermekkorom ízeit ötvözöm az újdonságokkal. Hagyomány és modernség kettőssége jellemez. Így válnak egyedivé az általam készített ételek. Így formálódik az ízlésvilágom.”


Biográfia

Név: Horváth Szilveszter

Születési idő: 1975. július 14.


TANULMÁNYOK:
2002. mestervizsga felkészítő tanulmányok
Győr- Moson- Sopron Megyei kereskedelmi és Iparkamara

1989-1992 Krúdy Gyula Vendéglátóipari Szakközépiskola
és Szakmunkás Képző Intézet

MUNKAHELYEK:
2009 -          La Maréda Étterem és Bisztró
2006 - 2008 La Maréda Kft.- Happy Italia Ristorante, chef
2003 - 2006 Határ Étterem Kft., Hegyeshalom, executive chef
2001 - 2003 Határ Étterem Kft., Hegyeshalom, sous chef
1995 - 2001 Karlstein, Németország, Hotel Mainperle, chef
1992 - 1995 Pálma Bt., Hidegkonyha részleg
1992 -          nyár Alsóörs- Palóznak, Suba Étterem
1989 - 1992 MÁV Utasellátó Vállalatok, Győr

ELÉRT EREDMÉNYEK:

- Hagyomány és Evolució 2013 II. hely
- Hagyomány és Evolució 2011-2012 I. hely
- 2009-2011 két éves Czifray Mesterkurzus I. hely
- Hagyomány és Evolució 2009-2010 II. hely
- Bocuse d’Or Europe 2008 Selection Hungary arany fokozat
- Gasztro csata 2007 és 2008, hagyományőrző találkozó
- Bocuse d’Or Győr-Moson régió I. hely, arany fokozat, 2007
- DEHOGA Stuttgart 2006, 2 aranyérem, abszolút I. helyezés "A" kat., a nap legjobbja
- V. Győri Nemzetközi Főzőverseny, grill és szakács párbajban arany fokozat, 2006
- Taverna Országos Gasztronómiai Verseny 2005, arany fokozat
- IV. Győri Nemzetközi Főzőverseny, három kategóriában arany fokozat 2005
- IKA Olimpia 2004, bronz fokozat
- Gastro Randevú 2004, bronz fokozat
- Chef Győr 2003, arany fokozat
- Chef 2002, ezüst fokozat
- 2002- től folyamatos részvétel hagyományőrző versenyeken
- Részvétel a Hoventa 2001 Régiók Gasztronómiai versenyén



A VERSENYEKRŐL RÉSZLETESEN











HÍREK ÉTTEREM KONYHA ÉTLAP GALÉRIA KAPCSOLAT
Hírek Az étterem története
Minősítések, díjak
Borvacsorák
Asztalfoglalás
Horváth Szilveszter
Versenyek
Étlap
Borlap
Heti menü
Képek az étteremről
Virtuális séta
LAMAREDA Étterem és Bisztró
9022 Győr, Apáca u. 4.
Asztalfoglalás: +36 30 910 10 99
Telefon: +36 96 510 982
Telefon/Fax: +36 96 510 989
E-mail: info@lamareda.hu

Adatkezelési tájékoztató